Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražma na grilu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

LuckaVyh

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 412 kJ /
816 kcal
Bílkoviny91,89 g
Tuky41,08 g
Vláknina6,21 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy16,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravte gril. Krok 2: Do břišní dutiny vykuchané a očištěné pražmy vložte snítku tymiánu, česnek a plátek citronu. Krok 3: Následně rybu osolte a jemně potřete olivovým olejem. Krok 4: Tělo ryby pak šikmo nařízněte, lépe se pak propeče. Krok 5: Pražmu na grilu opečte cca 10 minut z každé strany. Krok 6: Pokapejte citronem a užijte si svěží a lehkou chuť. Krok 7: Grilovanou pražmu podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.

Zveřejněno 18. 2. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94oZ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94oZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pražma, citron, olej olivový, česnek, tymián

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu