Pražma na bylinkách

Moshe Kuchař:

Doba přípravy: 90 minut PT1H30M 2ks Ryby 17 názorů

518
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Suroviny

2 ks Pražma
500 g brambor
2 ks citrón
4 stroužky nakladaného česneku
olivový olej
tymián
rozmarýn
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Umytú a osušenú pražmu nasolíme z vonkajšej aj vnútornej strany. Do vnútra vložíme strúčiky naloženého cesnaku /chilli olej/.

  2. Pripravíme si alobal, polejeme olivovým olejom, poukladáme na kolieska nakrájané zemiaky, plátky citróna. Osolíme a posypeme thymianom. Na zemiaky položíme rybu polejeme olivovým olejom, na vrh položíme plátky citróna a vetvičku rozmarínu.

  3. Celé zakryjeme alobalom a pečieme v rozohriatej rúre cca 60 minút.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Pražma na bylinkách

  • Limakos Limakos(neregistrovaný)

    60 min. Proc až tak? Fuj alobal! Když tuhle rybku staci hodit na rozpálenej gril. 6-8 min je to! Je to výtečný rybka a tak ji zprasit alobalem a nemluvě o době přípravy 60 (40-45) min. Rozmarýn cerstvy dovnitř do ryby. Na rybě je nám to prd plátne. :-//
    Olivový olej malou kávovou lžíci. Štaci na celou rybu. Vnitřek zakápneme citronem.dukladne posolíme, petrzel, přidáme vegetu. Česnek větvičku rozmarýnu. A šup s tim do lednice cca 1 hod. Rozpálíme gril a jak jsem psal 6-8min. Průběžně otáčíme. Pak je to delikatesa :yes:

    Odpovědět

  • Pavel Pavel(neregistrovaný)

    Konkretne tenhle druh ryby neznam.Jedl jsem ale casto podobnou,pribuznou rybu. "Doradu",ktera je cervena a neuveritelne dobra.
    K tomu receptu bych mel namytku: Samotna ryba bez brambor
    potrebuje tak 15-20 minut maximalne.Jenze s tema bramborama to nefunguje.Neco je na dranc a neco bude nedodelane.Proto bych delal ty brambory oddelene.

    Odpovědět

  • Natyollie Natyollie

    60 minut je opravdu moc, v pohode stačí 40-45 minut ať z toho není sušenka. A navíc nám ty brambory, na kterých byly citrony vůbec nechutnaly, byly jakoby kyselo-hořké. Příště citronek až na rybu a ne mezi brambory a rybu. :) Jinak pěkný nápad.:yes:

    Odpovědět

  • eraserhead eraserhead(neregistrovaný)

    60 minut je moc, strašne moc

    Odpovědět

  • evaebertova evaebertova

    mňam, to je rybka +17:-p;-)

    Odpovědět

  • Sarovka Sarovka

    Pražmu (a většinu ryb) dělám obdobně. Jen olivový olej a rozmarýn. Citron a nakládaný česnek určitě vyzkouším.:yes: Díky

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Moshe Moshe(autor receptu)

    Dakujem za komentiki, u nas rybu jeme cca 3x do tyzdna, tiež sa nevieme toho nabažiť a hlavne ich príprava je v podstate rýchla:)

    Odpovědět

  • ramona79 ramona79

    rybu bych jedla každy den, mňam mňam, :yes::-p

    Odpovědět

  • Meszarosovabolya Meszarosovabolya

    maris, dakujem, idem sa tam pozrieť:-D

    Odpovědět

  • maris maris

    Ibi, Moshe už Ti odpověděl na slov. TOPkách. Kupuje ji v Metru / u nás je to Makro /.

    Odpovědět

  • Meszarosovabolya Meszarosovabolya

    To je ale supeeer:yes:jednoducá príprava, ktorá dá vyniknúť chuti tejto úžasnej delikatesy:-p:-p:-pAle bežný človek sa k tejto rybe ani nedostane. Prezrad, kde sa dá zohnať, dakujem:-))

    Odpovědět

  • J. A. J. A.

    hmmm :) :yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Takto podobně dělám štikozubce,kterého doma milujeme:-pJe to opravdu bezva pochoutka,nevím,jak chutná pražma:-Oale bodík posílám+:yes::yes:

    Odpovědět

  • Suvicka Suvicka

    Jasny 5. bodik. :yes::-p:-K

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo