Pražma na bylinkách

Moshe Kuchař:

Doba přípravy: 90 minut PT1H30M 2ks Ryby 17 názorů

518

Suroviny

2 ks Pražma
500 g brambor
2 ks citrón
4 stroužky nakladaného česneku
olivový olej
tymián
rozmarýn
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Umytú a osušenú pražmu nasolíme z vonkajšej aj vnútornej strany. Do vnútra vložíme strúčiky naloženého cesnaku /chilli olej/.

  2. Pripravíme si alobal, polejeme olivovým olejom, poukladáme na kolieska nakrájané zemiaky, plátky citróna. Osolíme a posypeme thymianom. Na zemiaky položíme rybu polejeme olivovým olejom, na vrh položíme plátky citróna a vetvičku rozmarínu.

  3. Celé zakryjeme alobalom a pečieme v rozohriatej rúre cca 60 minút.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pražma na bylinkách

  • Limakos Limakos(neregistrovaný)

    60 min. Proc až tak? Fuj alobal! Když tuhle rybku staci hodit na rozpálenej gril. 6-8 min je to! Je to výtečný rybka a tak ji zprasit alobalem a nemluvě o době přípravy 60 (40-45) min. Rozmarýn cerstvy dovnitř do ryby. Na rybě je nám to prd plátne. :-//
    Olivový olej malou kávovou lžíci. Štaci na celou rybu. Vnitřek zakápneme citronem.dukladne posolíme, petrzel, přidáme vegetu. Česnek větvičku rozmarýnu. A šup s tim do lednice cca 1 hod. Rozpálíme gril a jak jsem psal 6-8min. Průběžně otáčíme. Pak je to delikatesa :yes:

    Odpovědět

  • Pavel Pavel(neregistrovaný)

    Konkretne tenhle druh ryby neznam.Jedl jsem ale casto podobnou,pribuznou rybu. "Doradu",ktera je cervena a neuveritelne dobra.
    K tomu receptu bych mel namytku: Samotna ryba bez brambor
    potrebuje tak 15-20 minut maximalne.Jenze s tema bramborama to nefunguje.Neco je na dranc a neco bude nedodelane.Proto bych delal ty brambory oddelene.

    Odpovědět

  • Natyollie Natyollie

    60 minut je opravdu moc, v pohode stačí 40-45 minut ať z toho není sušenka. A navíc nám ty brambory, na kterých byly citrony vůbec nechutnaly, byly jakoby kyselo-hořké. Příště citronek až na rybu a ne mezi brambory a rybu. :) Jinak pěkný nápad.:yes:

    Odpovědět

  • eraserhead eraserhead(neregistrovaný)

    60 minut je moc, strašne moc

    Odpovědět

  • evaebertova evaebertova

    mňam, to je rybka +17:-p;-)

    Odpovědět

  • Sarovka Sarovka

    Pražmu (a většinu ryb) dělám obdobně. Jen olivový olej a rozmarýn. Citron a nakládaný česnek určitě vyzkouším.:yes: Díky

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • Moshe Moshe(autor receptu)

    Dakujem za komentiki, u nas rybu jeme cca 3x do tyzdna, tiež sa nevieme toho nabažiť a hlavne ich príprava je v podstate rýchla:)

    Odpovědět

  • ramona79 ramona79

    rybu bych jedla každy den, mňam mňam, :yes::-p

    Odpovědět

  • Meszarosovabolya Meszarosovabolya

    maris, dakujem, idem sa tam pozrieť:-D

    Odpovědět

  • maris maris

    Ibi, Moshe už Ti odpověděl na slov. TOPkách. Kupuje ji v Metru / u nás je to Makro /.

    Odpovědět

  • Meszarosovabolya Meszarosovabolya

    To je ale supeeer:yes:jednoducá príprava, ktorá dá vyniknúť chuti tejto úžasnej delikatesy:-p:-p:-pAle bežný človek sa k tejto rybe ani nedostane. Prezrad, kde sa dá zohnať, dakujem:-))

    Odpovědět

  • J. A. J. A.

    hmmm :) :yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Takto podobně dělám štikozubce,kterého doma milujeme:-pJe to opravdu bezva pochoutka,nevím,jak chutná pražma:-Oale bodík posílám+:yes::yes:

    Odpovědět

  • Suvicka Suvicka

    Jasny 5. bodik. :yes::-p:-K

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pražman zlatý recept pražma recept pražman zlatý pražma moran recept pražman recept pražman zlatý recepty pražma královská recept jak pripravit prazmu pražma na bylinkach recept pražma pražma recepty recepty pražma recept pražman zlatý pražman recepty mořan zlatý recept recept pražman prazma kralovska prazman pražma příprava

Zapomněl/a jsem heslo