Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 374 kJ / 3 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
Tuky | 68,78 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 613,11 g |
Postup přípravy
Nakonec pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Moje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 11 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 37 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 41 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
plněné koblížky,
masopustni plnene koblizky,
nekynute masopustní koblížky,
plněné a smažené koblížky
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
žloutek,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
citron,
rum,
mléko,
povidla švestková,
rum
Komentáře (29)
P.S. Někdo smaží třeba ve ztuženém pokrmovém tuku .......
Zanechme zbytečných snah!
Je to marnost nad marnost, že
A ta imaginární většina, naštěstí chápe.
A nezměnila jsem postup pouze dopsala, že je lepší teplé mléko a smažit v oleji kdyby někoho nedej bože napadlo smažit ve vodě.
Pokud plníte způsobem jak píšete, a náplň vám při smažení nevytekla, pak smekám
***
No a pokud v receptu změníte postup (vlažné mléko, smažení zprudka) pak by bylo fér to zmínit i v komentáři, jinak ti kteří vás prve na nesrovnalosti upozornili vypadají jako neschopní břídilové a tydýti, že
A že nevíte, co to znamená, tak jsem vam to vysvětlila. Většina chápe základní recept bez problému.
Vynuté těsto přemístíte na posypaný vál, vytvarujete silnější hady, ze kterých ukrajujte stejné dílky, které plníte povidlovou náplní,bochánek zabalíte stejně jako vdolek.
Já znám plnění před smažením - rozválet těsto, lžičkou hromádky náplně, další plát těsta a vykrajovat koblížky, vykrájené zbytky znovu bez dalšího podsypání!!! zpracovat a opakovat...
Nebo plnit až hotové koblížky, to mám radši...
Když už jako začátečník již od mateřské školky vím, že droždí potřebuje vlažné mléko