Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 374 kJ / 3 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
Tuky | 68,78 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 613,11 g |
Postup přípravy
Nakonec pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Moje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
Zygerp před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
tonda.xp před 2 hodinami
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 9 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 9 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 9 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 9 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 12 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 13 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněné koblížky,
masopustni plnene koblizky,
nekynute masopustní koblížky,
plněné a smažené koblížky
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
žloutek,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
citron,
rum,
mléko,
povidla švestková,
rum
Komentáře (29)
P.S. Někdo smaží třeba ve ztuženém pokrmovém tuku .......
Zanechme zbytečných snah!
Je to marnost nad marnost, že
A ta imaginární většina, naštěstí chápe.
A nezměnila jsem postup pouze dopsala, že je lepší teplé mléko a smažit v oleji kdyby někoho nedej bože napadlo smažit ve vodě.
Pokud plníte způsobem jak píšete, a náplň vám při smažení nevytekla, pak smekám
***
No a pokud v receptu změníte postup (vlažné mléko, smažení zprudka) pak by bylo fér to zmínit i v komentáři, jinak ti kteří vás prve na nesrovnalosti upozornili vypadají jako neschopní břídilové a tydýti, že
A že nevíte, co to znamená, tak jsem vam to vysvětlila. Většina chápe základní recept bez problému.
Vynuté těsto přemístíte na posypaný vál, vytvarujete silnější hady, ze kterých ukrajujte stejné dílky, které plníte povidlovou náplní,bochánek zabalíte stejně jako vdolek.
Já znám plnění před smažením - rozválet těsto, lžičkou hromádky náplně, další plát těsta a vykrajovat koblížky, vykrájené zbytky znovu bez dalšího podsypání!!! zpracovat a opakovat...
Nebo plnit až hotové koblížky, to mám radši...
Když už jako začátečník již od mateřské školky vím, že droždí potřebuje vlažné mléko