Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 429 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 56,17 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 651 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 13,34 g |
Postup přípravy
Paprikáš podáváme s tarhoňu či s jinými těstovinami, nočky, knedlíkem. Krok 4: Pokud místo slepice použijeme kuře, nevaříme ho, jen díly kuřete nejdřív na oleji a slanině opečeme, na chvíku vyjmeme stranou z kastrolu. Uděláme cibulovo-paprikový základ, do kterého po podlití hned vrátíme opečené kuřecí díly a jen prodloužíme dobu dušení do změknutí kuřecího masa. Ostatní postup je stejný.
Zveřejněno 3. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš ze slepice (maďarský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL86
Moje poznámka
Paprikáš ze slepice (maďarský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL86
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 9 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
slepice na paprice,
vařené pro slepice na paprice s rajčata,
paprikas z varene slepice
Suroviny:
slepice,
slanina,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar slepičí,
ocet,
sůl
Komentáře (10)
Slepici na smetane s bilym chlebem, jen si trosku omacku prikyselim, treba citronem. Omacky delam mene, ale pekne vyraznou, slaninu nedavam. Maso na taliri urcite vzdy zbavene kosti. Slepka, ac dobre uvarena, se stehenich kloubuku rada trochu "drzi"
Z uvarenych slepicich prsicek pak delam toto https://www.toprecepty.cz/recept/24759-cinska-slep..., dobrota!
Autorce se omlouvám za zásah do receptu
Jen dotaz ....opravdu necháváš na vařené slepici kůži? Slepice na paprice ( což je v podstatě toto jinak nazvané jídlo) je u nás oblíbená, ale kdybych nechala slepici "oblečenou" tak bych šla asi klečet do rohu na hrách