Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepice jako husa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

6. 3. 2010 16:54

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie3 501 kJ / 837 kcal
Bílkoviny3,95 g
Tuky84,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy8,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-starší vydání časopisu Tina

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Madula

6. 12. 2020 01:36

:-):-K tahle to dělám podobně, ale jako bažanta : trochu jí prošpekuju, dám kořen. zeleninu, cibuli, koření - CP, NK,BL, Jalovec . Na máslo, zeleninu propasíruju nebo rozmixuju a udělá šťávu dle potřeby , pak bram. knedl, příp. brusinky :-):yes: je to bezva, mám to po mamince, což je min. 60let a dělám to pořád... nikdo neví, že to bažant není

casino

15. 10. 2016 21:11

vanStade:
Nevařil jsem...
Slééépku se slaninou alla husa si moc představit nedokážu...
... ale s husím sádlem ANO:yes::yes::yes:

vanStade

15. 10. 2016 20:13

Už som to skúšal.......rozhodne je lepšia sliepka kôli chuti mäsa (kura je pravda rýchlejšie ale chuť sliepky a kuraciny je rozdielna).....a potom som to "vylepšil " po predvarení som do pekáča nedával slaninu ale čistú husaciu masť kmín a ostatné tak isto a riadne pred koncom to treba zapiecť...........s tou husacou masťou a polievaním ešte aj kus s tým vývarom v ktorom sa varila ...tak ozaj keby som nevedel že je to sliepka a samozrejme tvar.......na 95 % na nerozoznanie........:-)

cathleen

10. 4. 2013 08:25

:-) Evi, dělala jsem včera z půlky kuřete, bez slaniny (tu jsem přidala pod zelí při dušení). Kuře jsem neovářela, piva dala 150 ml - fantastická vůně i chuť.:yes::yes:

Anna Kocikova

30. 9. 2010 14:47

Také dělávám,ale jen z kuřete;-)je to rychlejší:yes:a to pivko ředím na 1/2 s vodou.Jen s tím černým pivem mi šťáva přišla nahořklá:-/
Za dobrý receptík další bodík letí+7:yes::yes:

Jikotka

30. 9. 2010 14:46

Narazila jsem na tuhle určitě dobrotu v náhodných receptech ukládám a co nevidět vyzkouším :-p:-p:yes::yes:

Vaclav Fronek

7. 3. 2010 09:12

Už jsem to slyšel, že i chutí odpovídá kachně, nebo huse, ale zatím nezkusil. LÁKÁ MNE TO. Zkusím. + bodík4 Václav

eva hubova

6. 3. 2010 18:57

Díky za bodky:-))kuře na kysaném zelí taky dělám ,ale slepice je tvrdší(my je máme pokud nesou i 2 roky),tak to by se asi dlouho peklo.Tak jí napůl uvařím a dělám tak,nebo vykostím taky napůl uvařenou a nechám v nějaké marinádě ze 2hodiny pak usmažím.:-))

Bibinka

6. 3. 2010 18:30

Evi, to znám s kuřetem a to se peče i rovnou s tím zelím a chť je fakt jako husa, nebo kachna. Se slepicí to musím vyzkoušet. Máš 3.boda:yes:

LeNisQua

6. 3. 2010 17:16

Je to výborné amoc mi to chutnalo:yes:;-):-D fotečka krásná ;-)

lemarti

6. 3. 2010 17:06

Je a to je taky hezky,jen skoda ze to neni nic pro meho maleho;-(,ale bodik stejne posilam:-p:yes:

BILKOVAI

6. 3. 2010 16:56

No, to jsem ještě nezkoušela. Může to být dobré. Vyzkouším:-K:yes:Fotka krásná, takže bod musím dát:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slepice recept slepice recepty kuře jako husa slepice ala kachna recept na slepici slepice se zelím jak dlouho pect slepici recept z domácí slepice jak dlouho vařit slepici pečená slepice kuře ala husa slepice na pivu recepty co ze slepice recept slepice slepice na pive recepty slepice slepice husa na švestkách recepty na slepici recepty ze slepice

Suroviny: slepice, slanina anglická, pivo černé, sůl

TopRecepty.cz

Slepice jako husa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/082X