Postup přípravy
Krok 1: Nivu pokrájíme na zhruba centimetr silné plátky. Ty obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Pak ještě jednou ve vejcích a strouhance a vkládáme do pánve s vyšší vrstvou roztopeného oleje, kde je smažíme z obou stran dozlatova.
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem nebo hranolky a tatarskou omáčkou. Sýr můžeme vložit po osmažení i do prokrojené bulky, přidat majonézu a zeleninu dle chuti (cibule, okurka...)
Krok 3: Recept určitě není žádný gastrozážitek, ale jako rychlovka, kterou si za pár minut může každý udělat určitě poslouží těm, kteří mají tento sýr v oblibě.
Zveřejněno 6. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažák z Nivy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZmz
Moje poznámka
Smažák z Nivy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZmz
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 23 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 28 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 29 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 45 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty z nivy,
smazeny syr niva,
niva na smažení,
recepty s nivou,
niva v receptech,
do z nivy top recepty,
kde mají nejlepší smažák,
recept niva,
smažák v bulce
Suroviny:
sýr niva,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)