Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 799 kJ / 2 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,68 g |
| Tuky | 50,16 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 389,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortový korpus piškotový na tři způsoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/901D
Moje poznámka
Dortový korpus piškotový na tři způsoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/901D
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno 28. 10. 2025 16:48:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 22 minutami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 2 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 3 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 6 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 8 hodinami
Tématické fráze:
proč se propadne dortový korpus,
korpus ze tří vajec
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
kůra citronová,
voda,
ořechy mleté,
káva mletá,
mouka
Komentáře (7)
...ááá nééébo těsto (pokud není moc řídké) ve formě nahrnout od středu k obvodu...
Přemýšlel jsem při čtení, proč tak složitě připravujete formu před pečením
No, až posléze z fotek jsem pochopil, že vlastně pečete v "hrnci", že
***
Prezentace:
Stává se, že korpus středem vyběhne, či se naopak propadne... Nejlepší řešení je vršek před plněním seříznout
Při porcování je vhodné nůž před každým řezem otřít...