Pečené maso se "zelím s bobkama"

Svetlana Kuchařka: Svetlana

...podle množství masa... Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

nejlépe půl na půl libový bůček
plecko
cibule
česnek
kmín
sůl
bramborové těsto (klidně v prášku)
zelí
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kostky 3-4 cm, promícháme s rozetřeným česnekem, pokmínujeme, zasypeme cibulí, podlijeme vodou a pečeme do červena.

  2. Z bramborového těsta si uděláme kuličky o průměru 1,5-2 cm, ty uvaříme. Zelí propláchneme, nakrájíme když je "dlouhé" a uvaříme.

  3. Když se nám upeče maso, vyjmeme ho na pekáček vedle a do výpeku vysypeme zelí i uvařené bramborové knedlíčky. Smícháme a podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Poznámka

Tento recept tu někde je...za živý svět jsem ho nemohla najít, tak ho píšu znovu, i když nemám foťák...jakmile se najde autor tak ho ráda smažu a jen připíšu chvalozpěv...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 385 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené maso se "zelím s bobkama"

Tématické fráze: pečene maso se zelim pečené maso pecene krůtí maso se zelim krůtí maso se zelím pečené vepřové maso se zelím pečená krůta se zelím krůtí maso pečené se zelím dlouhé pečení masa maso se zelím vepřové maso pečené se zelím pečené maso recepty jehněčí se zelím pečené hovězí maso se zelím krůta se zelím jehněčí pečeně se zelím recept pečené jehněčí se zelím pečené jehněčí maso se zelím dlouhé pečení pečené jehněčí maso recepty maso pečené se zelím

Zapomněl/a jsem heslo