Parmazánové pečivo s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,68 g |
| Tuky | 248,66 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 961 mg |
| Sodík | 687 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 195,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin propracujeme těsto a na mírně pomoučeném vále tvoříme podle libosti tvary, do kterých přidáme okapané olivy. Klademe na plech s pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180-190 stupňů dozlatova.
Zveřejněno 1. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánové pečivo s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jDM4
Moje poznámka
Parmazánové pečivo s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jDM4
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 17 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 1 hodinou
Pečená červená řepa
Hanawagy před 1 hodinou
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 1 hodinou
Domácí vánočka
Zuzu10 před 2 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 2 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 2 hodinami
Mila kuličky
Marule před 3 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 4 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 5 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 22 hodinami
Tématické fráze:
parmezánové pečivo,
s olivami,
kvaskove pečivo s olivami
Suroviny:
tvaroh,
máslo,
mouka hladká,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř,
vejce,
olivy
Komentáře (5)