Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Lehký a osvěžující salát dochucený jablkem a citronem je skvělou svačinkou nebo přílohou se sladkokyselým šmrncem. Hodí se ke klobásám, bramborovým knedlíkům i pečenému masu. Je jednoduchý a velmi dobrý.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 24,21 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3LK
Moje poznámka
Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3LK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 12 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 13 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 13 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
jablko,
lák ze zelí,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
olej
Komentáře (9)
Umíte taky pochválit? Být vámi, zamyslela bych se nad svým chováním, jakým se tu prezentujete. Trocha pokory vůči ostatním by vám nezaškodila.
jejich kvalita je přinejmenším diskutabilní a to se ještě krotím ve výrazech! Skutečný olej s velkým O, jsem měla možnost ochutnat jen párkrát na Korsice.
No, to jste jí to ale nandala, že
Fuj