Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort k narozeninám 75

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: XXX

Zveřejněno 5. 10. 2010

Poznámka autorky lemarti

Zkušené cukrářky prominou,toto je má první práce s potahovací hmotou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort k narozeninám 75

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gjx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort k narozeninám 75

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gjx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (58)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Leni, až teď reauguji, nevšimla jsem si. No, palačinka je dobrá horká a stočená a tchýně studená a natažená...:-8 Ale není tomu tak vždycky!!!:-D Hodným tchýním se omlouvám:-8

Leni,naprosto úžasné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes:

:yes: Leni jak tak koukam tak medovník nebude vůbec žádnej problem:yes:;-)

Půvabný.:yes::yes::-)

Leni, krásná jemná práce;-):yes:. :-!:-)):yes::yes::-K
36

Za tuto nádheru posílám bodík :yes:

Paráda:yes::yes:Tedy já když něco dělám poprvé, tak to dedy většinou stojí za to!:no::-//Proto moc oceňuji tvoji šikovnost:yes::yes:

Leni, to je nádhera - takové dorty miluji, krásně barevně sladěné, nepřeplácané - no prostě krááááása:yes::-D

Nádherný:yes::yes:+31

jé Jani, já strašně mooooooooooooc chválím a já bych Ti děkovala pořád a také Ti to říkala, jak jsi strašně šikovná. A byla bych na Tebe hrdá, jakou mám šikovnou snachu. Příště ji nic nepeč. Vyprdla bych se na ni. Koza jedna. Fakt krásný. Jednoduchý, jedinečný, čistý, no nádhera:yes::yes::yes::yes:

Leni ty jsi šikula:yes::yes::yes:klobouk dolů.Je to krása.:yes::yes:To snad i ta bába německá;-) musí ocenit.:yes:

krásný dortík...:yes:za něj bodík...:yes:

Leni,jedním slovem krása!!!To bych bych taky brala mít tak šikovné ručičky.:-K:-K:-K A víte děvčata,jaký je rozdíl mezi tchyní a nemluvnětem?Žádný...Stačí pochovat a je klid!:-);-)

Smekám chce to trpělivost:-!:-)

taky nevím,Jani..jaký:-?vím jenom,jak je to s tchýní a uzeným:-D:-D:-D

Tématické fráze:
dorty k narozeninam, dort k 75 narozeninam, dort k narozeninám, přání k 75 narozeninám, dort k 75.narozeninám, dort 75, dort k 75. narozeninám, dort k 75, dorty k 75, dorty k 75 narozeninam, přání k 75. narozeninám, dárek k 75 narozeninám, dárek k 50 narozeninám, co k 75 narozeninám, dárky k 75 narozeninám, dorty k narozeninam recepty, přání k 75.narozeninám, narozeninové dorty recepty, přání k narozeninám 75, dorty k narozeninam recept

Suroviny:
korpus čokoládový, šlehačka, hmota potahovací, stříbrné perličky

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu