Vařená italská "šlehačka"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,30 g |
Tuky | 11,49 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 42,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se v časopise Knihovnička 07/2014. Jen se mi finální produkt zál dost chu´tově mdlý, tak jsem navíc přidala limetkovou šťávu. A protože mi přece jen chyběla ta mléčná chuť, zkusila jsem oproti původnímu receptu inovaci v podobě přidání zakysané smetany (což se ukázalo jako super nápad:-) )
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2014 14:41
11. 7. 2014 14:30
8. 7. 2014 09:19
8. 7. 2014 08:41
7. 7. 2014 18:51
6. 7. 2014 16:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 35 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 42 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 47 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 52 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 54 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Existuje šlehačka bez tuku a laktózy? Tato pěna ji může skvěle nahradit
Další recepty
Tématické fráze: panacota láďa hruška panacota v prášku recept na italskou šlehačku recept na vařenou šlehačku šlehačka v prášku prášková šlehačka varena zakysaná smetana do dortu italská panacota varena šlehačka na dort tncz malinová štáva malinová štáva vařená jak se dela italska slehacka recept italské obrázky řezy z vařené šlehačky varena slehacka do cukrovi panacota se zakysané smetany šlehačka kakaová v prášku panacota konzistence vařená pařížská šlehačka panacota od ládi hrušky
Suroviny: želatina prášková, voda, mouka hladká, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, bílek, šťáva limetková, smetana zakysaná
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
6 názorů