Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,50 g |
Tuky | 180,40 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 121,60 g |
Postup přípravy
Klobásu a žampiony nakrájíme na plátky. Krok 2: V pánvi maso zprudka z obou stran opečeme. Maso vyndáme, dáme na pánev klobásu a restujeme do doby, než bude klobása opečená. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky. Hotové vyndáme na talíř. Krok 3: Omáčku uděláme tak, že do výpeku přidáme máslo a zahustíme hladkou moukou. Přidáme zpět opečené maso, opečené žampiony, klobásu a necháme dusit do měkka. Nakonec dochutíme. Krok 4: Podáváme s hranolky či bramborami.
Zveřejněno 17. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Moje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 19 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
suchfr před 10 minutami
Babiččina čočková polévka
Standby před 22 minutami
Šunkofleky se sýrem
Olgabo před 28 minutami
Kulajda z lesních hub
Marketa75 před 50 minutami
Zastřené vejce
Marketa75 před 50 minutami
Španělský ptáček
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
VaclavKo před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
petr.matej před 2 hodinami
Klasické palačinky
jtrecepty před 2 hodinami
Cuketový perník
Kava 2 před 3 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
klobása pikantní,
žampióny,
máslo,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Ale zas oceňuji, že si autor stojí na svém
No, mohl byste se z toho vykecat bez ztráty kytičky, pokud byste do postupu někam alibisticky dopsal "podlijeme vodou"
Já bych šel na omáčku přes bešamel a na 150g mouky (+150g másla) se dává skoro 2000 ml mléka (vody)