Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,50 g |
Tuky | 180,40 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 121,60 g |
Postup přípravy
Klobásu a žampiony nakrájíme na plátky. Krok 2: V pánvi maso zprudka z obou stran opečeme. Maso vyndáme, dáme na pánev klobásu a restujeme do doby, než bude klobása opečená. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky. Hotové vyndáme na talíř. Krok 3: Omáčku uděláme tak, že do výpeku přidáme máslo a zahustíme hladkou moukou. Přidáme zpět opečené maso, opečené žampiony, klobásu a necháme dusit do měkka. Nakonec dochutíme. Krok 4: Podáváme s hranolky či bramborami.
Zveřejněno 17. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Moje poznámka
Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3yN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 2 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 5 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 5 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 5 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 6 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 6 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
klobása pikantní,
žampióny,
máslo,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Ale zas oceňuji, že si autor stojí na svém
No, mohl byste se z toho vykecat bez ztráty kytičky, pokud byste do postupu někam alibisticky dopsal "podlijeme vodou"
Já bych šel na omáčku přes bešamel a na 150g mouky (+150g másla) se dává skoro 2000 ml mléka (vody)