Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steak s klobásou a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 6. 2020 19:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 665 kJ / 2 549 kcal
Bílkoviny103,50 g
Tuky180,40 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,35 g
Sacharidy121,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

20. 6. 2020 18:09

Eja57: Takových už tady bylo, co si stáli na svém u naprostých nesmyslů...

Eja57 Eja57

20. 6. 2020 16:34

No, dělala jsem dnes plátky kuřecího na žampionech, mouku bych asi normálně nedávala vůbec, ale chtěla jsem to vyzkoušet - do výpeku plátek másla a zaprášit trochou mouky ( ani ne jedna zarovnaná PL), orestovat, zalít trochou tekutiny ( voda, vývar, já dala bílé víno) a chvíli provařit.... takže na dvě porce cca necelých 50 g másla a tak cca 5 g mouky a cca 2 dcl tekuté složky, svaří se trochu...bylo to akorát...

Ale zas oceňuji, že si autor stojí na svém:-D :-D:-D

@.jarda11

20. 6. 2020 16:06

bofinka: no když si to myslíš rozdhodně to blbost není kdy tak se to povolí vodou ale i tak z toho bude dobrá omáčka

bofinka

18. 6. 2020 23:25

@.jarda11: Jedna polevkova lzice (zarovnana) obsahuje cca 10 g hladke mouky. Ty pises, ze jsi mouky pridal 150 g, coz dela asi 15 lzic mouky. Nezlob se, ale to je nesmysl.....

@.jarda11

18. 6. 2020 23:00

casino: omáčka se dělá úplně jinak žádný bešamel z do vypeku se dá máslo zahustí se to moukou a rozředí se to vodou pokud bude hustá. A jedná se k minutku nikoli o hotovou

casino casino

18. 6. 2020 22:56

@.jarda11:
No, mohl byste se z toho vykecat bez ztráty kytičky, pokud byste do postupu někam alibisticky dopsal "podlijeme vodou";-)
Já bych šel na omáčku přes bešamel a na 150g mouky (+150g másla) se dává skoro 2000 ml mléka (vody)

@.jarda11

18. 6. 2020 22:40

bofinka: a skoušela si to už ? až to vyskoušíš tak to poznáš

bofinka

18. 6. 2020 22:35

@.jarda11: Mne by vznikla urcite jiska, Tobe omacka, budiz :-8

@.jarda11

18. 6. 2020 22:27

bofinka: ano vzikne omáčka co je na tom jako špatného , mám to vyskoušené :-!

bofinka

18. 6. 2020 22:09

@.jarda11: Opravdu pridas do vypeku 150 g mouky, neni to nahodou preklep :-? Z 200 g masla + 150 g mouky Ti vznikne slusna jiska a bez tekutiny z ni pak omacku tezko udelas.

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2020 19:24

Mi by moc chutnalo ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí, klobása pikantní, žampióny, máslo, mouka hladká, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kuřecí steak s klobásou a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3yN