Červená kari pasta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 341 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,27 g |
Tuky | 100,35 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Papričky zbavíme semínek a pokrájíme na menší kousky. Galgán nakrájíme na tenké plátky. Z limetek vymačkáme šťávu. Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Citrónovou trávu omyjeme a nakrájíme.
Krok 2: Všechny suroviny dáme do hmoždíře a třeme, dokud nevznikne konzistence pasty. Dáme do sklenice a uzavřeme, uschováváme v lednici až 5 měsíců.
Zveřejněno 28. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená kari pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GrN
Moje poznámka
Červená kari pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GrN
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 3 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 18 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 6 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 7 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 7 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 10 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 12 hodinami
Suroviny:
chilli paprika čerstvá,
limetka,
česnek,
tráva citronová,
olej arašídový,
semínka koriandru
Komentáře (8)
Vice jak tyden bych nedoporucovala, v mrazaku asi tech 5 mesice, nejlepe v udelatku na led.