Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 342 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,76 g |
Tuky | 33,51 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zhruba v polovině bez zastavování fritézy koš vyjmeme a šišky opatrně obrátíme, vložíme jej zpět a dosmažíme. Krok 5: Kolečka brambor naskládáme do koše fritézy, osolíme a malinko postříkáme olejem.
Smažíme 12 minut na 200 stupňů. Pokud se nám zdají málo zabarvené, můžeme pár minut přidat. Krok 6: Podáváme s cibulí, hořčicí a zeleninou podle chuti.
Zveřejněno 16. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3D6
Moje poznámka
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3D6
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 6 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 17 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 22 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 16 minutami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 18 minutami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 43 minutami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Eva S. před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 4 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 6 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření grilovací,
paprika sušená sladká,
cibule,
rama máslová,
brambory,
olej
Komentáře (6)
Ale úplně bezkonkurenční jsou z fritézy hranolky