Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 054 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,64 g |
Tuky | 16,19 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 108,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablká zbavíme jadrincov a so škoricou a 1 lyžicou vody podusíme cca 10 minút. Potom rozmixujeme a vmiešame chia semienka.
Krok 2: Ríbezle povaríme cca 5 minút, odstavíme, pridáme med a necháme ho dobre rozpustiť.
Krok 3: Do pohárov vrstvíme: jablkovú zmes, ríbezľovú zmes a biely jogurt.
Krok 4: Necháme dôkladne stuhnúť v chladničke (niekoľko hodín).
Pred podávaním ozdobíme lístkom mäty.
Pred podávaním ozdobíme lístkom mäty.
Zveřejněno 2. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-rybízový pohár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqv6
Moje poznámka
Jablečno-rybízový pohár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqv6
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Suroviny:
rybíz,
jablko,
jogurt,
semínka chia,
skořice,
med
Komentáře (5)