Rybízový pohár s pařížským krémem

Suroviny

Pařížský krém:
1 šlehačka
100 čokolády na vaření
Rybízová náplň:
1 tvaroh
1 šlehačka
domácí rybízová marmeláda

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačku vlijeme do kastrůlku a nalámeme do ní čokoládu, zahříváme a necháme čokoládu rozpustit. Nesmí vařit. Necháme vystydnout a a uložíme na noc do ledničky, pak ušleháme.

  2. Náplň: Vše vyšleháme. Pokud se nám zdá marmeláda kyselá, přidáme ještě trošku cukru.

Komentáře k receptu Rybízový pohár s pařížským krémem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jak rozpustit rybizovy dzem pohár s rybizem rybízovy pohár s tvarohem čokoládová náplň šlehaná čokoládová náplň šlehaná zákusky s pařížským krémem muffiny s pařížským krémem