Rybízový pohár s pařížským krémem

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 0 názorů

Suroviny

Pařížský krém:
1 šlehačka
100 čokolády na vaření
Rybízová náplň:
1 tvaroh
1 šlehačka
domácí rybízová marmeláda
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačku vlijeme do kastrůlku a nalámeme do ní čokoládu, zahříváme a necháme čokoládu rozpustit. Nesmí vařit. Necháme vystydnout a a uložíme na noc do ledničky, pak ušleháme.

  2. Náplň: Vše vyšleháme. Pokud se nám zdá marmeláda kyselá, přidáme ještě trošku cukru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybízový pohár s pařížským krémem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo