Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudinkovo-tvarohové nanuky

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Merylas Merylas

Snadný

Suroviny

Porce: 8 - 9 kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 452 kJ /
586 kcal
Bílkoviny9,66 g
Tuky14,05 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy105,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrůlku se silným dnem vlijeme mléko, přidáme cukr, vanilkový cukr, pudinkový prášek a prošleháme malou metličkou. Za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme. Pak odstavíme a za občasného promíchání necháme zchladnout. Můžeme to urychlit tím, že použijeme studenou vodní lázeň. Pudink může být k dalšímu použití vlažný. Krok 2: Pudink přendáme do mísy a nejlépe ručním šlehačem prošleháme s tvarohem, zakysanou smetanou a nakonec přidáme rum. Krok 3: Připravenou směs plníme do nanukových tvořítek, vložíme do mrazničky a necháme důkladně zmrazit.

Zveřejněno 29. 7. 2020

Poznámka autorky Merylas

Z tohoto množství je 8-9 nanuků, záleží na velikosti formiček.

Chuť nanuků je trochu podobná nanukům Míša.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3qJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3qJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

mudla: Děkuji, jsem moc ráda, že nanuky chutnaly. :-K

Rychlá, jednoduchá příprava a fakt mňamózní výsledek.

Ivana Morawiecova: Děkuji za zájem o recept. :-K Směs se může zmrazit i ve zmrzlinovači, dělala jsem zmrzlinu z dvojnásobné dávky. Tak snad nebudete zklamaná, ono přesně chuťově to jako Míša není. Přece jen je tam dost pudinku, ale trochu podobné to je. Někomu to zase chutí připomínalo Pribiňáček. :-) Tak leda vyzkoušet. :-K

Recept se mi moc líbí,můžu tu směs zamíchat ve zmrzlinovači.Chtěla bych vyzkoušet,nanuk Míša zbožnuji,jen nemám tvořítka.

maiva: Zuzulaaa: Děkuji. :-K Je to silikonová forma a zrovna tyto nanuky dělávám docela často.

paráda

Skvělé, nádherné tvořítko. Magnum to může zabalit:-D

Suroviny:
mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, tvaroh polotučný, smetana zakysaná, rum

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu