Kávovo-pudinkové nanuky
Suroviny pro 7 kusů
7 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 2 344 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,85 g |
Tuky | 20,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 80,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pudink se může použít i jiný, třeba vanilkový, pak bych ale použila jen krupicový cukr. Toho se může dát i malinko více, než je v receptu, třeba jen o 10 g. I když se zdá hotová hmota sladká dost, tak sladká chuť není po zmražení stejně intenzívní, jako předtím. Chuť se pak vnímá jako méně sladká. Já ale zase nechci sladit moc. :-)
Počet kusů se může i lišit, podle velikosti tvořítek. Já používám o objemu cca 55-60 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2022 19:49
Marie Svarcova: Děkuji. Začala jsem si dělat nanuky sama, tak zkouším nové druhy, ať máme změnu.
28. 3. 2022 09:56
vypadají velmi dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavý hermelín
Přidáno před 8 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 26 minutami
Fit salát
Přidáno před 12 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno 24. 4. 2024 08:10
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 48 minutami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 9 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Kdo nesmí jíst rebarboru? Odpovídáme na časté dotazy
Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
Další recepty
Suroviny: mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink smetanový, káva instantní, smetana zakysaná
Kávovo-pudinkové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1m6
2 názory