Suroviny
Porce: 8 - 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 452 kJ / 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,66 g |
Tuky | 14,05 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 105,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrůlku se silným dnem vlijeme mléko, přidáme cukr, vanilkový cukr, pudinkový prášek a prošleháme malou metličkou. Za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme. Pak odstavíme a za občasného promíchání necháme zchladnout. Můžeme to urychlit tím, že použijeme studenou vodní lázeň. Pudink může být k dalšímu použití vlažný.
Krok 2: Pudink přendáme do mísy a nejlépe ručním šlehačem prošleháme s tvarohem, zakysanou smetanou a nakonec přidáme rum.
Krok 3: Připravenou směs plníme do nanukových tvořítek, vložíme do mrazničky a necháme důkladně zmrazit.
Zveřejněno 29. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudinkovo-tvarohové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3qJ
Moje poznámka
Pudinkovo-tvarohové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3qJ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
tvaroh polotučný,
smetana zakysaná,
rum
Komentáře (8)