Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,65 g |
| Tuky | 56,88 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 33,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytou, očištěnou a vychlazenou zeleninu pokrájíme na menší kousky a nasypeme do mísy. Česnek nasekáme najemno nebo nastrouháme a přidáme k zelenině. Zeleninu mírně osolíme (pozor na slanost sýru), opepříme, zakapeme olejem a promícháme.
Krok 2: Podáváme ke grilovanému masu nebo samostatně k večeři či svačině.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující zeleninový salát s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3Rv
Moje poznámka
Osvěžující zeleninový salát s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3Rv
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 14 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 22 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 23 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 8 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 9 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 9 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 10 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 10 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 11 hodinami
Uherská pěna
Daami před 12 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 14 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 14 hodinami
Suroviny:
salát little gem,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá červená,
ředkvičky,
česnek,
olej,
sýr niva,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)