Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 151 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 14,75 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 138,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kukuričnú krupicu rozmiešame vo vode. Len jemne osolíme, privedieme k varu a na slabom plameni 20 minút varíme.
Krok 2: Kým sa krupica varí, namočíme hrozienka do smotany.
Krok 3: Potom prilejeme smotanu do polievky a prehrejeme, už nevaríme.
Krok 4: Do odstavenej polievky vsypeme kukuricu, pridáme med, zakryjeme a necháme 5 minút postáť.
Krok 5: Nakoniec ochutíme citrónovou šťavou.
Podávame s bielym chlebom.
Podávame s bielym chlebom.
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexická kukuřičná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QJg
Moje poznámka
Mexická kukuřičná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QJg
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 20 minutami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 31 minutami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 9 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 9 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 10 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 11 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 13 hodinami
Suroviny:
krupička,
voda,
smetana,
rozinky,
med,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (6)
Polévku musím určitě vyzkoušet.
Jen vidím fotku, čtu recept a mám na ni hroznou chuť