Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,46 g |
| Tuky | 31,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 101 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 24,57 g |
Postup přípravy
Pridáme fenykel a obraciame ho, kým sa neobalí. Prilejeme víno, osolíme a zakryté dusíme na slabom plameni cca 15 minút. Krok 3: Fenykel vyberieme a dáme do zapekacej misky. Krok 4: Šťavu z fenyklu zmiešame s citrónovou šťavou, vložíme nakrájaný syr a na slabom plameni za stáleho miešania ho necháme roztopiť. Šťavou zalejeme fenykel. Krok 5: Vložíme do rúry a na 200°C 10 minút zapekáme. Krok 6: Podávame posypané sekaným fenyklom ako prílohu k prírodne upraveným mäsám alebo ako samostatné jedlo.
Zveřejněno 8. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJGR
Moje poznámka
Zapečený fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJGR
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 18 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 21 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 37 minutami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 3 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Suroviny:
fenykl,
máslo,
cukr krystal,
víno bílé,
šťáva citronová,
sýr tavený,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (2)