Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 564 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,58 g |
| Tuky | 81,59 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 212 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 7,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme.
Krok 2: Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB3
Moje poznámka
Provensálská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB3
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 57 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
provensálská kuchařka,
opecena bageta,
opecene bagety,
pomazánka na opečené bagetky,
provensálská,
pomazánka na bagety,
provencálská pomazánka,
opečená veka,
pomazánka s opečenou vekou,
pomazanka na opecenou veku,
pomazánka do baget,
provensálská bageta,
pomazánka olivy provensálské koření,
pomazánka na opečenou bagetu,
recepty z oliv,
veky a bagety,
provencálská dýně recepty,
pomazanka do kureci bagety,
pomazanka cesnek provensalske,
pomazánka z lučiny a černých oliv
Suroviny:
lučina,
máslo,
česnek,
olivy černé,
sůl,
koření oregáno
Komentáře (3)