Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 096 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 101,78 g |
Vláknina | 27,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,60 g |
Postup přípravy
Přidáme na kostičky pokrájená rajčata, promícháme, přidáme veškeré koření, vč. soli. Dusíme do změknutí masa. Krok 4: Pokud je málo šťávy, přidáme naběračkou vývaru, který současně vaříme.
Dochutíme solí, popř. cukrem nebo kečupem. Krok 5: Na konec přidáme drobně posekaný česnek a petrželku, chvilku ještě podusíme a můžeme podávat.
Přílohy: rýže, bílé pečivo...
Zveřejněno 8. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gruzínské čachochbili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvLA
Moje poznámka
Gruzínské čachochbili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvLA
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 10 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 10 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 9 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 10 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 10 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 11 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 11 hodinami
Suroviny:
kuře,
cibule,
rajče,
česnek,
petrželka,
koření,
koření adžika,
saturejka,
paprika sušená sladká,
pepř drcený,
olej,
sůl,
Komentáře (4)