Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 273 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 63,00 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlivu nakrájame na pásiky a na masle 10 min pražíme. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cibuľu narežeme na polkolieska a premiešame s hlivou.
Krok 3: Vodu prešľaháme so soľou a olejom a zalejeme šalát. Premiešame.
Krok 4: Nakoniec posypene lístkami oregana.
Krok 5: Podávame ako šalát k hlavnému jedlu alebo ako predjedlo. Môžeme ozdobiť lyžičkou kyslej smotany alebo jogurtu.
Zveřejněno 27. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo-hlívový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3Qg
Moje poznámka
Cibulovo-hlívový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3Qg
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 22 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 43 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
máslo,
voda,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno
Komentáře (4)
Cibuli jsem pouzila bílou, sladkou a nechala nakrájenou ve studené vodě asi hodinu.
Krásně zkřehla. Olej burákový , super to bylo a bude zas!