Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 273 kJ / 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,35 g |
| Tuky | 63,00 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlivu nakrájame na pásiky a na masle 10 min pražíme. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cibuľu narežeme na polkolieska a premiešame s hlivou.
Krok 3: Vodu prešľaháme so soľou a olejom a zalejeme šalát. Premiešame.
Krok 4: Nakoniec posypene lístkami oregana.
Krok 5: Podávame ako šalát k hlavnému jedlu alebo ako predjedlo. Môžeme ozdobiť lyžičkou kyslej smotany alebo jogurtu.
Zveřejněno 27. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo-hlívový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3Qg
Moje poznámka
Cibulovo-hlívový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3Qg
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kostky
Noumik před 7 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
máslo,
voda,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno
Komentáře (4)
Cibuli jsem pouzila bílou, sladkou a nechala nakrájenou ve studené vodě asi hodinu.
Krásně zkřehla. Olej burákový , super to bylo a bude zas!