Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,30 g |
Tuky | 3,56 g |
Vláknina | 34,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMQy
Moje poznámka
Hlívový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMQy
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 9 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 27 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 38 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 4 hodinami
Tématické fráze:
hlívovy gulas,
hlívový guláš recept,
paprikaš z hlivy,
recept na hlívový guláš,
paprikáš z hlívy ustřičné,
hlivovy perkelt,
hlívový guláš s fazolemi,
paprikáš,
hlívový,
recept brambory na paprice,
hlívový guláš s bramborem,
hlivov paprik,
hlívový guláš top recepty,
hlíva ústřičná paprikáš,
zampionovy perkelt,
hlívový guláš s paprikou,
recept hlivovy gulas,
paprikáš recept,
hlivovy bramborovy gulas,
hlívový guláš - recept
Suroviny:
hlíva ústřičná,
paprika čerstvá červená,
cuketa,
fazolky zelené,
rajče,
cibule,
česnek,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
vývar,
koření nové koření,
kmín celý,
petrželka zelená,
sůl,
olej
Komentáře (26)