Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 976 kJ / 472 kcal
Bílkoviny19,30 g
Tuky3,56 g
Vláknina29,76 g
Cholesterol0 mg
Sodík66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme podávat s pečivem, rýží, brambory - podle chuti každého

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Karin

1. 11. 2014 14:30

Andrejko, díky za super recept,moc jsme si pochutnali, manžel byl na vrcholu blaha, nechal si na večeři ještě porci, co zbyla a říkal, že největší tragedie je, že se mně to už tak určitě příště nepovede vychutit. Díky moc a měj se krásně:-K:yes:

1974andrea

18. 10. 2013 08:49

Zdena z JM:Zdeni, jsem ráda, že vám tahle úprava chutná, díky za zprávu:-K;-)

Zdena z JM

18. 10. 2013 08:25

Dnes již po několikáté budu realizovat tuto dobrotu a koukám,že jsem ještě nenapsala pochvalný komentář.Hlívu jsem dostala od kamaráda houbaře,ve sklepě je poslední cuketa a v ledničce pár posledních rajčat a paprik.Takže to všechno tak nějak zužitkuju.A už se těším na tu baštu.

1974andrea

6. 6. 2013 19:45

Ivana79:No i s masíčkem to bude dobré, to je jasné:-D Díky Ivanko za fotku a realizaci receptu:-K

Ivana79

6. 6. 2013 15:44

+11:yes:Pridala som aj trochu mäsa a bol mooooc dobrý:-*:yes:

Anna Kocikova

8. 2. 2013 16:22

Tahle dobrota mi nějak unikla:-OMoc príma bašta:-p:yes:

miloskm

8. 2. 2013 16:18

www.toprecepty.czje to dobré:yes::-p

1974andrea

15. 10. 2011 08:53

zizala:Zizalko, to mám velikou radost:-O:-K:-8, že jste si pochutnaly a křemenáče už mám jenom v mrazáku. ;-) Díky za fotečku

zizala

14. 10. 2011 19:17

Tak dnes jsme s holkama měly opět baštu podle Motlíkovic rodiny ;-):-)) Sice bez fazolek (čerstvé už nejsou a stejně o ně jedna z dcer moc nestojí), zato jsem přidala pár posledních letošních křemenáčů, co nám rostou na zahradě. Zbytek beze změny. Opravdu jsme si pochutnaly, bod už jsem Ti dala, tak jen fotku.

1974andrea

4. 10. 2011 19:57

Konečně jsem vyzkoušela a musím říci, že mi zachutnala, jakožto i jiné houby:-)). Moc děkuji za komentáře.:-K:-8

1974andrea

4. 10. 2011 17:05

Bibinka:Díky Bibi, ty už sis odběhla odpočinout od dřeva a najíst se očima:-D:-)) ?

Bibinka

4. 10. 2011 16:17

1974andrea: Andrejko, joj, moje oblíbená hlíva:yes: to nemůže být jinak, než za 9.bod:yes:

1974andrea

4. 10. 2011 13:02

Je dobrá, já ji znám, dělávala jsem z ní dršťkovku a ta byla výborná. Ale víš jak je to u nás v rodině s těmi houbami;-)

varilamyskakasicku

4. 10. 2011 13:00

1974andrea: super a že se dák vid, já vždy kvůi manželovi přidám malilinko houbové koření a pak už je to v pohodě;-), pěkný rcp, opravdu a tak jako všechny Tvé dnešní rcp. také ukládám, mám hlívu moc ráda:-K:-)

1974andrea

4. 10. 2011 12:55

varilamyskakasicku:Vidíš Ivčo, už jsem kolem hlívy jenom neprošla, ale i ji koupila a uvařila:-D:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: hlívovy gulas hlívový guláš recept paprikaš z hlivy recept na hlívový guláš paprikáš z hlívy ustřičné hlivovy perkelt hlívový guláš s fazolemi paprikáš hlívový recept brambory na paprice hlívový guláš s bramborem hlivov paprik hlívový guláš top recepty hlíva ústřičná paprikáš zampionovy perkelt hlívový guláš s paprikou recept hlivovy gulas paprikáš recept hlivovy bramborovy gulas hlívový guláš - recept

Suroviny: hlíva ústřičná, paprika čerstvá červená, cuketa, fazolky zelené, rajče, cibule, česnek, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, vývar, koření nové koření, kmín celý, petrželka zelená, sůl, olej

TopRecepty.cz

Hlívový paprikáš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qMQy