Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 903 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,55 g |
| Tuky | 31,74 g |
| Vláknina | 9,88 g |
| Cholesterol | 101 mg |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 165,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Okurku zbavíme slupky, pokrájíme ji na kostičky a vložíme do mísy. Dále přidáme pokrájená rajčata, hrášek, čerstvý sýr, zakysanku, petrželku a scezené těstoviny. Salát řádně promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme.
Krok 2: Hermelín pokrájíme na trojúhelníčky a každý obalíme v trojobalu. Zprudka je osmažíme ze všech stran do zlatavé barvy. Salát podáváme se smaženým Hermelínem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s hermelínovými trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q38
Moje poznámka
Těstovinový salát s hermelínovými trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q38
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina čočková polévka
pesmax před 18 minutami
Bramboráky
jahodp před 50 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 54 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 58 minutami
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
okurka čerstvá,
sýr president,
smetana zakysaná,
hrášek,
petrželka,
pepř,
sýr hermelín,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)