Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 624 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,13 g |
Tuky | 67,13 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 13,22 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kolínka uvaříme v osolené vodě podle návodu. Bůček nakrájíme na kostky a necháme vyškvařit dokřupava. Opečené kostky vytáhneme a odložíme.
Krok 2: Scezené těstoviny přidáme do pánve na vypečený tuk a prohřejeme. Vmícháme smíchaný tvaroh se smetanou (část ho odložíme na ozdobu) a česnek. Dochutíme solí.
Krok 3: V pánvi vše promícháme a ihned podáváme posypané odloženým opečeným bůčkem, cibulkou, čerstvě umletým pepřem a kopečkem tvarohu.
Zveřejněno 6. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kolínka s uzeným bůčkem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XNQV
Moje poznámka
Kolínka s uzeným bůčkem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XNQV
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
smetana zakysaná,
bůček uzený,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl,
cibulka jarní
Komentáře (3)