Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 624 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,13 g |
Tuky | 67,13 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 13,22 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kolínka uvaříme v osolené vodě podle návodu. Bůček nakrájíme na kostky a necháme vyškvařit dokřupava. Opečené kostky vytáhneme a odložíme.
Krok 2: Scezené těstoviny přidáme do pánve na vypečený tuk a prohřejeme. Vmícháme smíchaný tvaroh se smetanou (část ho odložíme na ozdobu) a česnek. Dochutíme solí.
Krok 3: V pánvi vše promícháme a ihned podáváme posypané odloženým opečeným bůčkem, cibulkou, čerstvě umletým pepřem a kopečkem tvarohu.
Zveřejněno 6. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kolínka s uzeným bůčkem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XNQV
Moje poznámka
Kolínka s uzeným bůčkem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XNQV
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
smetana zakysaná,
bůček uzený,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl,
cibulka jarní
Komentáře (3)