Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Burrito s olivami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Casey Casey

Středně náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1

2

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 581 kJ /
617 kcal
Bílkoviny37,38 g
Tuky43,20 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 415 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy17,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibulku a necháme zesklovatět. Poté na pánev přidáme nakrájenou zelenou papriku a šunku a mírně osmažíme. Nakonec přidáme rozmixovaná vajíčka smíchána s kořením a rajčaty a za neustálého míchání uděláme míchaná vajíčka s několika dalšími ingrediencemi. Krok 2: Rajčata přidáváme až na konec, aby se udržela konzistence a přidala na jemné chuti. Poslední krok je na každý plátek mexické placky dát rovnoměrně množství vajíčkové směsi a opatrně zabalit, aby se placka neroztrhla. Opatrně položíme na talíř a ozdobíme kroužky oliv. Krok 3: Jako oblohu mírně nařízneme střed salátových listů a na ně položíme olivy, cibulky a proužky naložené červené papriky (má sladkou příchuť).

Zveřejněno 8. 12. 2015

Poznámka autorky Casey

Misto sunky se da take pouzit smazene rozemlete maso dochucene soli a peprem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Burrito s olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lN9j

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Burrito s olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lN9j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

???? uz jste to nekdy zkousela? dat strouhany syr na panev? prave proto jsem se ptal ????????

Iverson: do míchaných vajíček, určitě....

nikde jsem nenasel misto, kde se pridava syr ?????

Tématické fráze:
recepty s olivami, kurito recept, recept na curito, kurito, mexické burito, burito.cz, curito recept, curito, zeleninove burito, kurito recest, kuřecí burito, mexické olivy, placka s olivami, mexické curito, placka s olivami recept, s olivami recept, placka na burito, recept mexické burito, kurito recepty, placky s olivami

Suroviny:
mexická placka, šunka, vejce, cibulka, máslo, sýr mexický, olivy, paprika čerstvá zelená, pepř citronový, rajče cherry, salát ledový, olivy, cibulka, paprika čerstvá červená, chilli, kečup ostrý

Přidat fotografie receptu