Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 kJ / 7 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,05 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.
Krok 2: V hmoždíři rozdrtíme citronovou kůru, papriku, petrželku a přidáme ostatní koření. Promícháme a potřeme amura. Necháme v chladu proležet a pak opečeme dozlatova na oleji. Podáváme s hranolky, nebo bramborem.
Zveřejněno 4. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Moje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Banánové cheesecake brownies
Přidáno před 8 hodinami
Vláčný banánový chlebíček
Přidáno před 8 hodinami
Medové perníčky
Přidáno před 8 hodinami
Mrkváč s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánský řízek
anavob před 37 minutami
Vepřové kostky po Znojemsku
Slavista62 před 48 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
veronika_straka před 51 minutami
Ukrajinské (rychlé) kysané zelí
Mayovka před 1 hodinou
Chleba s vejcem
magdalenka před 1 hodinou
Vaječný řízek
magdalenka před 1 hodinou
Vepřová plec dušená na divoko
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Slavista62 před 2 hodinami
"Bramborový placky se škvarkama"
zdezdenicka před 2 hodinami
Jahodové řezy
Koffi před 3 hodinami
Suroviny:
amur,
sůl,
petrželka sušená,
paprika sušená sladká,
zázvor sušený,
rozmarýn sušený,
česnek sušený,
pepř mletý
Komentáře (3)