Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.
Krok 2: V hmoždíři rozdrtíme citronovou kůru, papriku, petrželku a přidáme ostatní koření. Promícháme a potřeme amura. Necháme v chladu proležet a pak opečeme dozlatova na oleji. Podáváme s hranolky, nebo bramborem.
Zveřejněno 4. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Moje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Nejnovější recepty
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Nutellové oříšky
Přidáno před 23 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno 8. 10. 2025 20:42:48
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 8 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 9 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 10 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 10 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 10 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 11 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 12 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 12 hodinami
Suroviny:
amur,
sůl,
petrželka sušená,
paprika sušená sladká,
zázvor sušený,
rozmarýn sušený,
česnek sušený,
pepř mletý
Komentáře (3)