Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Moje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 38 minutami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 1 hodinou
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 11 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 28 minutami
Dýňová polévka
BublinaF před 51 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 59 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 1 hodinou
Pečená dýně
Agliooglio před 1 hodinou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 2 hodinami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 3 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 3 hodinami
Suroviny:
buřt,
brambory,
cibule,
voda,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
chilli,
olej,
jíška
Komentáře (24)
***
ad. cibule:
Bych na "kapce" tuku popustil buřtíky a cibuli přidal později...
V poslední době praktikuji radu neznámé kolegyně a cibuli smažím velmi, velmi pomalu na nízkém plameni takřka bez míchání
No, byl bych potěšen když se mi kolegyně ozve, neb bych ji rád blahořečil
***
Dajda:
Já su stará konzerva
S druhou časťou komentáru úplne súhlasím. Lenže si všimni, koľkokrát práve tie duplicitné recepty majú spústu palcov nahor, takže sú vlastne inšpiráciou pre vkladanie dookola.
casino, tejaja: Co se týče diskusí, že do svíčkové nebo hamburské nepatří hořčice a do "pravého" pokrmu to a to, protože to tak někdo napsal před půlstoletím do norem, nebo to tak dělají Italové, tak mi to přijde trochu nepatřičné, protože kdybychom se toho drželi, tak se kuchařské umění nebude vůbec rozvíjet, a to by byla škoda. Recept není zákon, už to píšu asi podesáté. Takže inovace do nových receptů rozhodně ano, ale my tu máme mnoho receptů, které jsou naprosto totožné, ingrediencemi, gramáží i postupem (zkuste si třeba najít, kolikrát tu je skvělý moučník, který se drží na 2. místě TOP - a všechny duplikáty byly přidány až post) snad jen tu fotku mají jinou. No a kdybychom ty duplikáty odečetli od celkového počtu 60 tisíc receptů, tak by jich bylo o hodně méně.
No, moc vám nerozumím..., ale mně splasklo minimálně 3x, pokudměpaměťneklame
Eja57: Právě takhle přidávám kapku mléka. Jídlo zjemní, zvláště když přidávám pálivou papriku.
Možná je to netradiční, ale proč ne?
***
A co se týká "podobných" receptů, tak iks krát tu bylo zmiňováno, že vlastníci stránek nejsou proti
Je tu skoro 60.000 receptů...
...no, kdo z vás to má, přátelé