Suroviny
Porce: 3+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 509 kJ / 1 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,15 g |
| Tuky | 160,84 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Moje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 1 hodinou
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 15 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
GitaV před 10 minutami
Sedlácké fondue
vitula1 před 3 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 15 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 16 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 17 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 18 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 19 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 21 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 22 hodinami
Suroviny:
těstoviny bezlepkové,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cibulka jarní,
rajče cherry,
kukuřice mražená,
majonéza,
sůl,
pepř černý
Komentáře (6)
Do rýžovaru vložím dost vody,
těstoviny budou v ní mít hody.
Pak do té vody přidám mořskou sůl,
tři kapky oleje, práce je půl.
Dle návodu těstoviny vařím
a ve své kuchyni hospodařím.
Omyji si zeleninu čerstvou,
bude míti chuť jenom mladistvou.
Papriky, rajčátka i cibulky,
nakrájím dle kuchaře Vybulky.
Kukuřici uvařím al dente,
pak chladne, na to nezapomeňte.
Vše pak promíchám v skleněné míse,
tatarku, jogurt, jak v časopise.
Osolím přidám trošičku pepře,
chuť to potěší, mysl se nepře.
Pro mlsný jazyk nakrájím šunku,
co mi potěší chuťovou buňku.
Nechám vše zchladnout, už se moc těším,
jsem prostě gurmán, trošičku hřeším.
Tento text jsem napsal k receptu mé kamarádky a přítelkyně. Protože je skvělá kuchařka a vaří naprosto úžasně.