Suroviny
Porce: 3+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 509 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 160,84 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Moje poznámka
Barevný těstovinový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gwQj
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 17 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělský ptáček
1vaclav před 10 minutami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Rapljan před 11 minutami
Vepřové na houbách
josef.ridic před 16 minutami
Španělské ptáčky
1vaclav před 16 minutami
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 2 hodinami
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 4 hodinami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 16 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 17 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 19 hodinami
Suroviny:
těstoviny bezlepkové,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cibulka jarní,
rajče cherry,
kukuřice mražená,
majonéza,
sůl,
pepř černý
Komentáře (6)
Do rýžovaru vložím dost vody,
těstoviny budou v ní mít hody.
Pak do té vody přidám mořskou sůl,
tři kapky oleje, práce je půl.
Dle návodu těstoviny vařím
a ve své kuchyni hospodařím.
Omyji si zeleninu čerstvou,
bude míti chuť jenom mladistvou.
Papriky, rajčátka i cibulky,
nakrájím dle kuchaře Vybulky.
Kukuřici uvařím al dente,
pak chladne, na to nezapomeňte.
Vše pak promíchám v skleněné míse,
tatarku, jogurt, jak v časopise.
Osolím přidám trošičku pepře,
chuť to potěší, mysl se nepře.
Pro mlsný jazyk nakrájím šunku,
co mi potěší chuťovou buňku.
Nechám vše zchladnout, už se moc těším,
jsem prostě gurmán, trošičku hřeším.
Tento text jsem napsal k receptu mé kamarádky a přítelkyně. Protože je skvělá kuchařka a vaří naprosto úžasně.