Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,59 g |
Tuky | 46,78 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 115,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Huby namočíme na 10 min do trochy vody.
Krok 2: Očistené zemiaky, cuketu, syr a vyžmýkané huby nastrúhame najemno. Nastrúhať huby na robote nie je problém, ak ho nemáme, potom huby nadrobno nasekáme.
Krok 3: Pridáme vajcia, korenie a soľ a premiešame.
Krok 4: Nakoniec vmiešame čerstvý syr.
Krok 5: Masu rozotrieme do vymasteného pekáča a pečieme v rúre na 180°C dozlata (asi 45-50 min).
Krok 6: Podávame teplé, posypané sekanou pažitkou a ozdobíme lyžičkou jogurtu.
Zveřejněno 5. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová bába s cuketou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xg5A
Moje poznámka
Bramborová bába s cuketou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xg5A
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 42 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 43 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
cuketa,
houby sušené,
vejce,
sýr tvrdý,
bylinky,
pepř,
sůl,
pažitka,
jogurt
Komentáře (2)