Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 810 kJ / 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 18,12 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Přidáme předem smaženou cibuli (můžeme dát i koupenou) a podlijeme vývarem. Přiklopíme poklicí a dusíme za občasného podlévání do změknutí masa, cca 25-30 minut. Měkké maso vyndáme stranou, odstraníme jehly a šťávu propasírujeme. Krok 3: Není potřeba zahušťovat, stačí mouka použitá na poprášení masa a smažená cibule, která se rozdusí. Podáváme s rýží, bramborem nebo knedlíkem (dělala jsem kulaté s burizony a překrojila je na poloviny).
Zveřejněno 14. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Moje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 7 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 3 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 4 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 4 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 5 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 5 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 5 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 7 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 7 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 8 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
hořčice plnotučná,
paprikáš,
cibule,
mouka hladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (3)