Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 867 kJ / 1 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,55 g |
| Tuky | 73,16 g |
| Vláknina | 7,06 g |
| Cholesterol | 249 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Krok 2: Opečeme a během opékání mícháme. Podlijeme vývarem, přidáme lečo, česnek, čili a protlak.
Krok 3: Promícháme a vložíme do trouby, upečeme do měkka. Podáváme se šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 7. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Moje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Nejnovější recepty
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 36 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 28 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 32 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín celý,
sádlo,
špek,
cibule,
lečo,
klobása,
protlak,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (6)
Hezký večer přeji… 😊