Rychlá miso polévka
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,37 g |
Tuky | 24,70 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 25,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ohrejeme na stredni teplote olej v hrnci, pridame houby, pazitku a cesnek, orestujeme 1 minutu, pridame nakrajene tofu a pokracujeme v opekani jeste 2 minuty, pridame oba vyvary, potom pridame miso pastu a varime jen do jejiho rozpusteni.
Krok 2: Osolime podle chuti, ale miso je vlastne jiz jako sul, tak pozor.
Krok 3: Mala vychytavka: nechame si malicko z jednoho vyvaru a pastu v nem predem rozpustitme a potom pridame do polevky.
Zveřejněno 7. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Moje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 30 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 51 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 2 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 3 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 3 hodinami
Suroviny:
olej,
houby shiitake,
pažitka,
česnek,
tofu,
vývar hovězí,
vývar kuřecí,
pasta miso
Komentáře (3)