Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 423 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,84 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 51,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 218,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kačicu okoreníme a osolíme.
Krok 2: Olúpané zemiaky a batáty nakrájame na väčšie kusy a cibule na štvrtiny.
Krok 3: Pekáč vytrieme olejom a dáme do neho zeleninu. Posypeme lístkami saturejky alebo majoránky. Osolíme.
Krok 4: Na zeleninu položíme kačku a zakryjeme alobalom.
Nepodlievame. Krok 5: Pečieme zakryté v rúre na 170 °C cca 2-2,5 hodiny, podľa veľkosti kačky. Potom odkryjeme a zapečieme do zlatavej kože.
Nepodlievame. Krok 5: Pečieme zakryté v rúre na 170 °C cca 2-2,5 hodiny, podľa veľkosti kačky. Potom odkryjeme a zapečieme do zlatavej kože.
Zveřejněno 13. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna pečená na bramborech a batátech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQq6
Moje poznámka
Kachna pečená na bramborech a batátech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQq6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 52 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 53 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
kachna,
brambory,
batáty,
cibule,
cibule červená,
saturejka,
pepř,
sůl
Komentáře (2)