Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 722 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,98 g |
Tuky | 15,46 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNrm
Moje poznámka
Domácí puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNrm
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 2 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 6 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 8 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 8 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Tématické fráze:
domácí puding,
domácí puding recept,
domaci pudink,
domácí puding ze žloutků recept,
puding,
puding recept,
recept na puding,
jak uvařit domácí puding,
recept na domácí pudink,
recept na domácí puding,
domácí pudink recept,
puding domaci,
jak udělat domácí puding,
jak se dělá puding,
pudink ze žloutků,
jaky puding,
recept na pudink,
jak udělat domácí pudink,
domácí pudink ze žloutků recept,
pudink z vajec
Suroviny:
mléko,
vejce,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
Komentáře (4)