Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 501 kJ / 598 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,49 g | 
| Tuky | 35,05 g | 
| Vláknina | 10,24 g | 
| Cholesterol | 1,05 g | 
| Sodík | 454 mg | 
| Sůl | 0,91 g | 
| Sacharidy | 24,14 g | 
Postup přípravy
Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku
Zveřejněno 9. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vajíčkový salát se sterilovanou kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKXL
Moje poznámka
					
				
Vajíčkový salát se sterilovanou kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKXL
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Suroviny:
						
							kapie sterilovaná, 
						
						
							vejce, 
						
						
							jogurt, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							cibule červená, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (7)
Malá poznámka. Když tu cibuli necháte tak hodinu (nebo treba pak v lednici) ve studené, hodne studené vodě, bude krásně křehká!