Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka se sterilovanou kapií

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

28. 3. 2017 18:21

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 526 kJ / 843 kcal
Bílkoviny8,13 g
Tuky86,71 g
Vláknina0,16 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy7,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kapiu si nakladám sama podľa tohto receptu: https://www.toprecepty.cz/recept/8010-nakladana-pa...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Fanča

8. 1. 2018 19:50

Na to jsou diskuze jinde:-?kvůli třem komentářům:-?peskovala bych jiné subjekty kam se mají psát komentáře:no:ty co se potřebují zviditelňovat co to jde8-(:no:

Shoska

8. 1. 2018 19:28

Jana Dorazinová-Remková: ano, každému chutná něco jiného, proto nebudu chodit na recepty, které mi nechutnají už podle názvu a nebudu tam psát svoje příběhy s kamarádkou, na to jsou diskuze někde jinde než u receptů :-//

JanaDorazinova

30. 3. 2017 09:05

tejaja: Terezko, samozřejmě, každý máme jinou chuť. Mi opravdu nechutná :-)

JanaDorazinova

30. 3. 2017 09:05

casino: Opravdu? :-O Bože, jsem tak ráda za poučení!:-O.. A kamarádka, vyučená cukrářka také!! Ó díky, že tu máme někoho, kdo vždy podá pomocnou ruku a radu!:-O

casino

30. 3. 2017 08:39

Jana Remkova:
Mascarpone že se špatně "rozmíchávalo":-O A jak si potom kámoška poradí s máslem?
No, asi to bude rukama, že:-D
A že je "bez chuti a zápachu":-O A co máslo, to vám také nevoní?
No, příště zkuste mléčný výrobek z Holomóca:-D
*****
Je dobré si uvědomit, že ač se chuťově blíží máslu, tak mascarpone je smetanový SÝR: má tedy méně tuku (po studenu drží hůře tvar), ale na druhou stranu je jemnější (a není nakyslé) než nejtučnější tvaroh.
Mascarpone je drahé! V minulosti jsem ho zkoušel částečně nahradit, ale nakonec jsem se k němu vždy pokorně vrátil, že "aby to mělo nějakou úroveň" :-)

tejaja

29. 3. 2017 17:57

Jana Remkova: Janka, žiadne pomazánkové maslo by som nevymenila za mascarpone. :-) Je ale samozrejmé, že nie všade sa hodí, Ovšem tiramisu zásadne nie s pomazánkovým. :-);-)

tejaja

29. 3. 2017 17:54

Do pomazánok s tvarohom nikdy nedávam žiadne maslo. Ale ono je to aj tým, že kupujem tvaroh sabinovský a ten je veľmi jemný a nevyžaduje si žiadne maslo. Všade je ten tvaroh iný.
http://www.milkagro.sk/sk/produkty/produkt/tvaroh-...

zizala

29. 3. 2017 11:27

casino: Budiž, paprika rozmíchaná v trošce horkého másla má své opodstatnění :yes: Zkusím příště, až budu dělat budapešťskou pomazánku :-8

JanaDorazinova

29. 3. 2017 11:14

tejaja: Zrovna včera jsme se na večerní procházce s kámoškama bavily o mascarpone . Máme tady nějaké společné oslavy, takže kámoška ho chtěla vyzkoušet do krému, aby to mělo nějakou úroveň . :-D Absolutně jí nechutnalo, že se to špatně rozmíchávalo a podobně. Já ho taky vloni zkusila do krému na nějaké tiramisu a myslím, že taky naposled. Je to z mého hlediska něco bez chuti a zápachu, takže příště použiji buď tvaroh, nebo klasické staré známé pomazánkové máslo ;-)

casino

29. 3. 2017 10:40

zizala:
No, následující s receptem nesouvisí pouze zdánlivě:-)
U nás se do tvarohu (kdysi býval jen 1,5% jestlisenepletu) máslo přidávalo vždy; jednak kvůli chuti:yes: a druhak kvůli červené paprikové barvě:yes::yes: Do horkého másla se rozmíchala mletá paprika a následně se toto barvítko vmíchalo do tvarohu:yes::yes::yes:

zizala

29. 3. 2017 09:48

hospodyne: Do tvarohových pomazánek jsem nikdy máslo nedávala, stačí koupit tučný tvaroh. Mascarpone je jistě jemné a hodně tučné, ale chuť má úplně jinou než tvaroh. To už raději nahradím tvaroh nějakým žervé :-8

tejaja

29. 3. 2017 07:37

hosta: Tak tento názov u nás sa nepoužíva. :-) Pozrela som Budapeštianske pomazánky tu na topkách a všetky sú s tvarohom. ;-) Toto som si namixovala práve kvôli akcii v Lidli. :-D

hospodyne

28. 3. 2017 21:17

tejaja: :-)dělám to přesně tak

hosta

28. 3. 2017 21:00

já dělám z domácí lučiny:-) a říkáme tomu budapešťská pomazánka;-)

tejaja

28. 3. 2017 19:21

Dievčatá, vždy vymáknem akciu v Lidli, a vtedy mascarpone nakúpim. V akcii je za polovičnú cenu ako zvyčajne. Je to skutočne lepšie ako tvaroh na veľa vecí. ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z kapie kapiová pomazánka recepty pomazánka z nakládané kapie tvaroh s kapií pomazánka ze sterilované zeleniny pomazánka ze sterilované papriky tvarohová pomazánka s kapií kapiová pomazánka s tvarohem tvarohova pomazánka se sterilovanou paprikou pomazánka s kapii pomazanka z tvarohu a nakladane papriky top recepty pomazánky z z mascarpone a tvarohu tvarohová pomazánka se sterilovanou s paprikou pomazánka s červené na kapie nakládaná kapie pomazánka kápia pomazánka pomazánka se sterilovanou paprikou domaci tvarohova pomazanka s kapii sterilovana zelenina pomazánka pomazanka ze sterilovame zeleniny

Suroviny: mascarpone, kapie červená sterilovaná, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Pomazánka se sterilovanou kapií

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WADX