Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 191 kJ / 1 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
Tuky | 68,62 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 175,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9jY
Moje poznámka
Jednoduchý zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9jY
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák se smetanou,
lada hruska zapeceny kvetak,
květák s vajíčkem,
zapečený květák ládi hrušky,
lada hruška květak,
květák podle ládi hrušky,
kvetak s vajicky,
zapečený květák,
květák se smetanou,
zapeceny květak s vejci,
zapečený květák láďa hruška,
zapečený květak s vajičkem,
láďa hruška a jeho recepty kvetak v sekane,
dobry obed z kvetaku,
květák,
zapečený květák podle hrušky,
jednoduchý recept na květák,
květák se sýrem podle ládi hrušky,
kvetak jednoduchy recept,
zapečeni květák
Suroviny:
květák,
brambory,
salám šunkový,
sýr eidam,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (8)
A šup tam s bodem
Děkuji za připomenutí, dobrý tip na téměř bezmasý oběd