Suroviny pro 8 kusů
8kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,41 g |
Tuky | 173,71 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 146,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mléce metlou rozšleháme žloutky a celé vejce.
Krok 2: Přidáme sůl a postupně po trochách vešleháváme prosátou mouku.
Krok 3: Těsto dáme na 30 minut do lednice.
Krok 4: Po 30 minutách těsto z lednice vyjmeme a vmícháme rozpuštěné máslo.
Krok 5: Pánev potřeme tenkou vrstvou přepuštěného másla a smažíme tenké palačinky.
Krok 6: Tvaroh ušleháme se šlehačkou a cukrem a natíráme na palačinky.
Zveřejněno 12. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské palačinky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DjD
Moje poznámka
Francouzské palačinky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DjD
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Suroviny:
mléko plnotučné,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
žloutek,
máslo,
ghee,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
cukr
Komentáře (2)