Suroviny pro 8 kusů
8kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,41 g |
| Tuky | 173,71 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 146,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mléce metlou rozšleháme žloutky a celé vejce.
Krok 2: Přidáme sůl a postupně po trochách vešleháváme prosátou mouku.
Krok 3: Těsto dáme na 30 minut do lednice.
Krok 4: Po 30 minutách těsto z lednice vyjmeme a vmícháme rozpuštěné máslo.
Krok 5: Pánev potřeme tenkou vrstvou přepuštěného másla a smažíme tenké palačinky.
Krok 6: Tvaroh ušleháme se šlehačkou a cukrem a natíráme na palačinky.
Zveřejněno 12. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské palačinky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DjD
Moje poznámka
Francouzské palačinky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DjD
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 38 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 17 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 18 hodinami
Suroviny:
mléko plnotučné,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
žloutek,
máslo,
ghee,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
cukr
Komentáře (2)