Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,08 g |
| Tuky | 54,28 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 402 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Moje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 46 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 47 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné vafle,
vafle z celozrnné mouky,
vafle z zitne mouky,
žitné vafle,
celozrnne vafle recept,
celozrné vafle recept,
wafle,
wafle z žitne mouky,
recept na vafle z celozrnné mouky,
vafle s zitne mouky,
celozrenné vafle,
recept celozrnné vafle,
zdravé vafle z celozrnné mouky,
celozrne vafle,
vafle z žitné mouky recept,
wafle s celozrnné mouky,
recept na zdrave wafle,
celozrné vafle recepty,
vafle žitné,
žitné wafle
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
máslo,
vejce,
mléko
Komentáře (11)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.