Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 331 kJ / 3 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,96 g |
Tuky | 130,77 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 536,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Formu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C.
Krok 2: Všechny sypké suroviny dáme do mísy a promícháme. Přidáme tekuté suroviny a ušleháme ručním šlehačem.
Krok 3: Těsto nalijeme do připravené formy.
Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Vyzkoušíme špejlí zda se těsto nelepí.
Krok 5: Necháme vychladnout a pak vyklopíme.
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Moje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 44 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko,
kakao holandské,
skořice mletá,
perník,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (5)