Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 3,62 g |
Vláknina | 53,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 11,08 g |
Sacharidy | 74,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev a celer očistíme, oloupeme a nastrouháme na tenké plátky.
Krok 2: Dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená. Dále přidáme sůl, bobkový list, pepř a nové koření.
Krok 3: Povaříme 10 minut a odstavíme. Pak dochutíme octem, cukrem a necháme vychladnout.
Krok 4: Salát dáme do sklenic s uzávěrem a uložíme do lednice. Takto uložený salát vydrží měsíc.
Zveřejněno 20. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Moje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
sůl,
voda,
cukr,
ocet,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (2)