Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 3,62 g |
Vláknina | 53,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 11,08 g |
Sacharidy | 74,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev a celer očistíme, oloupeme a nastrouháme na tenké plátky.
Krok 2: Dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená. Dále přidáme sůl, bobkový list, pepř a nové koření.
Krok 3: Povaříme 10 minut a odstavíme. Pak dochutíme octem, cukrem a necháme vychladnout.
Krok 4: Salát dáme do sklenic s uzávěrem a uložíme do lednice. Takto uložený salát vydrží měsíc.
Zveřejněno 20. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Moje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 12 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 5 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 8 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 8 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 8 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 8 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 9 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 9 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 10 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 11 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 11 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
sůl,
voda,
cukr,
ocet,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)