Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,10 g |
| Tuky | 3,62 g |
| Vláknina | 53,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,50 g |
| Sůl | 11,08 g |
| Sacharidy | 74,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev a celer očistíme, oloupeme a nastrouháme na tenké plátky.
Krok 2: Dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená. Dále přidáme sůl, bobkový list, pepř a nové koření.
Krok 3: Povaříme 10 minut a odstavíme. Pak dochutíme octem, cukrem a necháme vychladnout.
Krok 4: Salát dáme do sklenic s uzávěrem a uložíme do lednice. Takto uložený salát vydrží měsíc.
Zveřejněno 20. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Moje poznámka
Mrkvovo-celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxJL
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 16 sekundami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 9 minutami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 13 minutami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 8 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 11 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 12 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 13 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 14 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 14 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
sůl,
voda,
cukr,
ocet,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)