Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,33 g |
Tuky | 133,67 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 13,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme anglickou slaninu a nakrájené žampiony, osolíme a opepříme.
Krok 2: Kuřecí prsa rozkrojíme a jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 3: Na jednu polovinu poklademe náplň, přehneme druhou polovinou a sepneme jehlami, aby náplň nevytekla.
Krok 4: Pak prsa obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme.
Zveřejněno 25. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená kuřecí prsa plněná žampiony a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD6Jk
Moje poznámka
Smažená kuřecí prsa plněná žampiony a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD6Jk
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 17 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Katerain před 22 minutami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 31 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 47 minutami
Domácí kečup
Marfyk před 1 hodinou
Banánové lívance
Mazej před 1 hodinou
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 2 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 2 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 14 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
žampióny,
slanina anglická,
cibule,
olej,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)